Miere poliflora 20g 60/cutie Apis

Cod produs: 166647

Disponibil la comanda

47.09 LEI

47.09

Oferita cu generozitate de albine din nectarul florilor, mierea este: medicament, indulcitor natural, nutrient excelent, sursa de vitamine si minerale, produs natural antibacterian , antimicotic si antioxidant, laxativ natural. Proprietatile anti-inflamatoare calmeaza si cicatrizeaza zgarieturile,ranile, arsurile avand si un efect emolient pentru piele. Mierea, cel mai dulce medicament, contine vitamine precum: B1, B2, B3, B5, B6 si C in functie de calitatile nectarului si polenului, recomandata si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici si revitalizarea celor in varsta. Acestor vitamine li se adauga minerale precum: cupru, iod si zinc (in cantitati mici datorita prezentei in polen). Bunatatea mierii, gustul si dulceata florilor este insasi medicament pentru suflet.

Brand Apis
Tip Poliflora
Gramaj 20 g
Categorie Produse protocol
Subcategorie Sare, zahar, miere si indulcitori

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...