Cum cumpar ?

Cum cumpar

 

1.Alegeti produsele

 

 

Folosind meniul din stanga, navigheaza pe categoriile de produse. Ajuns in categoria selectata, te vei putea folosi de filtre pentru a obtine rezultatul dorit. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa butonul "ADAUGA IN COS".

 

2.Cosul de cumparaturi

 

Dupa adaugarea produselor in cos, poti accesa pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa verifici lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau mai multe produse selectate.

 

3.Inregistrare utilizator in maxim 30 secunde

 

Pentru a putea plasa o comanda, trebuie sa te inregistrezi in site.

 

 

Daca esti deja client, te rog sa intoduci adresa de mail si parola si apasa butonul “ INTRA IN CONT “, unde se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceiasi termeni, trebuie doar sa apesi “ PLASEAZA COMANDA “.

Daca doresti sa te inregistrezi, acceseaza linkul “ Nu aveti cont? Inregistrati-va! “ Pentru persoana fizica, completeaza toate datele si bifeaza ambele casute.

Pentru persoana juridica, selecteaza sectiunea corespunzatoare unde de asemenea completezi datele si bifezi ambele casute.

Achizitii corporate

 

S.C. Com-Gex S.R.L. are un departament specializat si autorizat sa negocieze si sa urmareasca derularea contractelor de achizitii coporate, achizitii publice, participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii.

 

Pentru oferte speciale te rugam sa contactezi direct acest departament la adresa de mail de mai jos:

office@com-gex.ro

S.C. Com-Gex S.R.L.

Tel: 021.320.32.11