Ghiozdan Bat Attack negru + penar, etui, sac sport Schneiders

Cod produs: SH78418080

Disponibil la comanda

238 LEI

238

Set format din ghiozdan ergonomic, penar si sac de sport. Ghiozdan cu 2 compartimente principale si 3 compartimente cu inchidere prin fermoar. Compartiment principal cu buzunare A4 si A5, buzunar frontal, buzunar lateral pentru sticla. Inchidere magnetica Tip Lock. Spate ergonomic, realizat din material respirabil. Inaltime ajustabila. Curele reglabile pentru piept si sold. Baza robusta. Elemente reflectorizante. Dimensiune: 30x41x20cm. Volum: 21L. Greutate: 1.2kg Sac de sport inchidere prin snur. Fermoar frontal. Dimensiune: 37x39cm. In vara lui 2017, ghiozdanele SCHNEIDERS au fost evaluate din punct de vedere ergo, terapeutic si pediatric la Spitalul Ortopedic din Speising, intr-un studiu de aplicatie clinica. Cel mai semnificativ criteriu este reglarea individuala a lungimii spatelui care poate fi adaptata la inaltimea, postura si greutatea copilului. Rezultatele arata ca modelele asigura o distributie optima a greutatii datorita stabilitatii lor exceptionale. Ergonomia spatelui este sustinuta de cureaua de sold si cea de piept, ambele captusite. Set format din ghiozdan ergonomic, penar, etui si sac de sport. Toate piesele au acelasi motiv.

Brand Schneiders
Material Textil
Culoare Negru
Inchidere Fermoar
Greutate 1.2 kg
Categorie Rechizite scolare
Subcategorie Ghiozdane

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...