Cutie organizer Click & Store mica verde Leitz

Cod produs: LZ60570054

Disponibil la comanda

94.66 LEI

94.66

Cutie confectionata din carton solid laminat cu polipropilena (PP), aceasta se poate plia cu usurinta, pentru a nu ocupa spatiu atunci cand nu este folosita. Poti imparti cutia in 2, 3 sau 4 compartimente, pentru a evita incurcarea cablurilor sau amestescarea fotografiilor. Cutie prevazuta cu suport pentru eticheta. Asamblare rapida si usoara, precum si stabilitate crescuta. Pentru o organizare profesionala, poti folosi sistemul auxiliar de compartimentare. Cutie potrivita pentru stocarea si organizarea cablurilor, incarcatoarelor, castilor, fotografiilor, accesoriilor de birou, papetariei si a altor obiecte de birou.

Brand Leitz
Material Carton
Culoare Verde
Dimensiune 220 x 100 x 282
Categorie Organizare si arhivare
Subcategorie Cutii pentru arhivare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...