Cutie arhivare Eco 100mm Esselte

Cod produs: ES623917

Disponibil la comanda

5.18 LEI

5.18

Cutie confectionata din carton ondulat 100% reciclat, incluzand 85% deseuri revalorificate. Este perfecta pentru arhivarea documentelor legate cu alonja de mare capacitate. Asamblare usoara, urmarind instructiunile afisate pe cutie. Cutie prevazuta cu margini ranforsate pentru o mai buna rezistenta. Dimensiuni ideale pentru etajere si rafturi de arhiva, cutia putand fi pozitionata vertical sau orizontal. Ideala pentru documente in format A4.

Brand Esselte
Material Carton
Culoare Natur
Latime 100 mm
Dimensiune 327 x 233 x 100
Categorie Organizare si arhivare
Subcategorie Cutii pentru arhivare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...