Cutie Organizer Click & Store medie mov Leitz

Cod produs: LZ60580062

Disponibil la comanda

112.81 LEI

112.81

Cutie Organizer in culori atractive si stilate, potrivita pentru organizarea incarcatoarelor, a firelor sau a altor obiecte de pe biroul tau.Compartimente flexibile, imbunatatite pentru o organizare cat mai buna a continutului.Rapid si usor de asamblat datorita mecanismului pe baza de capsa si a actiunii de pliere care salveaza spatiul atunci cand cutia nu este folosita.Poti imparti cutia in 2, 3 sau 4 compartimente, pentru a evita incurcarea cablurilor sau amestecarea fotografiilor

Brand Leitz
Material Carton
Culoare Mov
Dimensiune  281 x 100 x 370
Categorie Organizare si arhivare
Subcategorie Cutii pentru arhivare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...