Cutie arhivare 100mm Boxy rosie Esselte

Cod produs: ES128422

Disponibil la comanda

8.5 LEI

8.5

Cutie confectionata din carton ondulat 100% reciclat, 100% reciclabil, ideala pentru arhivarea documentelor legate cu alonja de mare capacitate. Constructie stabila cu pereti laterali dubli. Capacitatea cutiei este de 2 bibliorafturi de 50 mm sau un biblioraft de 75/80 mm. Asamblare usoara, urmarind instructiunile afisate pe cutie. Cutie ideala pentru documente A4, dosare A4 si hartie foolscap. Dimensiuni ideala pentru etajere si rafturi de arhiva, cutia putand fi poizitionata vertical sau orizontal.

Brand Esselte
Material Carton
Culoare Rosu
Latime 100 mm
Dimensiune 245 x 100 x 345
Categorie Organizare si arhivare
Subcategorie Cutii pentru arhivare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...