Container arhivare cu capac S (A4) Speedbox Esselte

Cod produs: ES623911

Disponibil la comanda

33.39 LEI

33.39

Cutie confectionata din carton ondulat 100% reciclat, 100% reciclabil, prevazuta cu margini si baza ranforsate cu carton dublu, pentru o mai buna rezistenta si transportul in siguranta al documentelor. Este ideala pentru documente A4 si foolscap, dosare A4, reviste, cataloage, dar si pentru diverse accesorii de birou. Ideala pentru transportul documentelor de mari dimensiuni sau a altor materiale necesare pentru intalniri sau prezentari. Cutie prevazuta cu capac integrat.

Brand Esselte
Material Carton
Culoare Alb
Format A4
Dimensiune 252 x 193 x 355
Categorie Organizare si arhivare
Subcategorie Containere pentru arhivare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...