Geanta Kensington Contour 2.0 Business, pentru laptop de 15.6, negru Kensington

Cod produs: K60386EU

Disponibil la comanda

593.04 LEI

593.04

Confortabilă, sigură, elegantă, durabilă și prietenoasă cu punctul de control TSA, servieta pentru laptopuri Contour 2.0 Business, proiectată ergonomic - 15,6 ", este servieta perfectă pentru laptop de 15,6" pentru profesioniștii mobili. Servieta pentru laptopuri Contour 2.0 Business - 15,6 "are un panou conturat care îmbrățișează corpul și schimbă greutatea, astfel încât să fie mai aproape de centrul de greutate *; buzunare special poziționate care ajută la distribuirea uniformă a greutății și a echilibrului conținutului; un compartiment de securitate pentru laptop cu puncție - fermoar rezistent, blocabil; material dur, rezistent la apă; și căptușeală interioară pentru un strat suplimentar de protecție. * Când ridicați corect.

Brand Kensington
Garantie 5 ani
Categorie Medii de stocare, periferice si IT
Subcategorie Rucsaci si genti pentru laptop

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...