Pix Stylus Pro Presenter 2 negru Leitz

Cod produs: LZ67380095

Disponibil la comanda

398.72 LEI

398.72

Pix de calitate, cu cerneala neagra (rezerva tip D1, lungime 67 mm) Confidentialitatea este in control cu un presenter inteligent care simplifica orice prezentare. Tehnologie Wireless 2.4 GHz. Toate functiile de care ai nevoie pentru performante de impact sunt intr-un design atractiv cu laser pentru prezentari si pix cu bila. Sistem plug-and-play pentru Windows si Mac, nu necesita software. Echipat cu receptor USB in interiorul capacului: doar scoate capacul. 3 butoane pentru control pagina sus/jos si indicator laser. Indicatorul laser este perfect pentru marcarea punctelor de interes. Design atractiv si elegant, incape cu usurinta in buzunarul camasii. Include baterie AAA, durata lunga de viata, usor de gasit si de inlocuit. Raza de actiune: pana la 15 m.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Negru
Presenter Da
Lanterna led Nu
Touchscreen Nu
Pix Da
Indicator laser Da
Categorie Instrumente de scris
Subcategorie Pixuri multifunctionale

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...