Flipchart magnetic din sticla mobil Prestige 700x1000mm Nobo

Cod produs: NB1903949

Disponibil la comanda

3298.83 LEI

3298.83

Stilat si de 3 ori mai usor de curatat! Flipchartul mobil Nobo Diamond are o suprafatadin sticla securizata magnetica (tempered glass) care este potrivita pentru uzul frecvent datorita stergerii ultra usoare si rezistenta foarte mare la petele de creneala, markere, zgarieturi si lovituri. Designul fara rama, tavita pentru instrumentele de scris este din aluminiu de calitate inalta. Inaltimea bazei este ajustabila, iar rotile se pot bloca. Dotat cu carlige pentru hartie, marker Nobo si magneti extra puternici. Garantie pe viata.

Brand Nobo
Material Sticla
Greutate 20 kg
Dimensiune 700 x 1000
Culoare Alb
Tip Mobil
Categorie Comunicare si prezentare
Subcategorie Flipchart-uri si hartie flipchart

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...