Suport ergonomic Kensington SmartFit Conform, pentru incheietura mainii, diverse culori Kensington

Cod produs: K55787EU

Disponibil la comanda

166.1 LEI

166.1

Suportul inovativ SmartFit® Conform pentru încheietura mâinii este creat special pentru a oferi suport încheieturii și mâinii, cu ajutorul alegerii culorii potrivite SmartFit. Spre deosebire de alte suporturi pentru încheietură, acesta nu are o bază non-aferentă, astfel se mișcă odată cu mâna ta atunci când folosești mouse-ul. Datorită acestui lucru îți miști și umărul și cotul atunci când folosești mouse-ul, deci te ajută să eviți riscul de a stresa încheietura mâinii prin mișcări repetate și să eviți dezvoltarea diverselor afecțiuni cum ar fi sindromul de tunel carpian.

Brand Kensington
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Ergonomice

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...