Statie de lucru Kensington SmartFit, pozitie sezut/in picioare, cu fixare pe birou, negru

Cod produs: K55792WW

Disponibil la comanda

2857.3 LEI

2857.3

Stația de lucru cu poziție șezut/în picioare îți oferă posibilitatea de a schimba biroul tău tradițional într-un birou în care poți sta în picioare, având avantaje ergonomice aducând beneficii asupra sănătății. Se instalează rapid, iar cerințele de instalare sunt minime. Sistemul patentat SmartFit System îți permite să-ți găsești confortul personal și să-ți setezi stația la înălțimea ideală, pentru monitor și platforma pentru tastatură și mouse. Ridicarea pneumatică și brațul articulat te ajută să faci tranziția rapid de la poziția șezut la poziția în picioare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...