Distrugator documente manual MOMENTUM X410 Slim, P4, cross-cut (confeti), 10 coli, cos 23l, negru Rexel

Cod produs: RX2104573EU+

Disponibil la comanda

836 LEI

836

Puterea de a distruge mai multe documente! Distrugătorul subțire Rexel Momentum X410-SL distruge până la 10 coli de hârtie o dată, timpul de funcționare continuu este de 6, designul subțire îl face ideal pentru utilizarea acasă. Modelul subțire X410-SL este dotat cu tehnologia anti jam (împotriva blocării hârtiei), pentru a garanta o distrugere neîntreruptă a documentelor. Nivel de securitate P4, Cross Cut (tăiere tip confeti), bucăți distruse de 4x28mm. Silențios, dotat cu butoane touch intuitive pentru operări ușoare și un coș generos cu o capacitate de 23L (depozitează 225 coli de hârtie A4)

Brand Rexel
Material Plastic
Culoare Negru
Greutate 6.5 kg
Format A4
Capacitate maxima de taiere 10 coli
Cross cut 4 x 28mm
Nivel securitate P4
Volum cos 23 litri
Garantie 2 ani
Tip Manual
Dimensiune 255 x 375 x 370
Categorie Tehnica de birou
Subcategorie Distrugatoare documente, protectie date

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...