Clipboard simplu metal cu rigla Deli

Cod produs: DL64504

Disponibil la comanda

23.7 LEI

23.7

Clipboard simplu din metal, cu rigla. Clapeta de mare capacitate realizata din metal de calitate superioara ce ofera rezistenta la coroziune si abraziune. Baza antiderapanta. Cadru neted din aluminiu pe margine ofera o protectie mai mare la impact in depozit si in zonele de fabricatie. Orificiu pentru a atarna clipboardul cand nu este utilizat. Dispune de rigla laterala duala, cu inci si centimetri. Produs ideal pentru birouri, logistica, spatii de productie, cabinete medicale sau pentru profesionistii din comert. Greutate: 230g. Dimensiune: 22.5 x 31.5 x 0.3cm.

Brand Deli
Material Metal
Tip Simplu
Format A4
Categorie Comunicare si prezentare
Subcategorie Clipboarduri

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...