Capse E2 pentru capsatorul electric Leitz 5533 Leitz

Cod produs: LZ55690000

Disponibil la comanda

33.77 LEI

33.77

Fabricate din otel foarte rezistent. Create special pentru a se utiliza alaturi de Capsatorul electric Leitz 5533, pentru rezultate perfecte la fiecare utilizare. Capseaza pana la 20 de coli (80 gsm). Fiecare cutie contine 2,500 de capse. Calitate premium, recomandate pentru Capsatorul electric Leitz 5533. 6 mm lungime picior. Pana la 3 ani garantie pentru capsatoarele electrice Leitz, atunci cand se folosesc impreuna cu capsele Leitz Electric.

Brand Leitz
Capacitate capsare 20 coli
Tip E2
Ambalare 2500/cut
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capse si decapsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...