Capsator electric 20 coli Nexxt 5533 negru Leitz

Cod produs: LZ55330095

Disponibil la comanda

701.05 LEI

701.05

Capsator electric ideal pentru uz zilnic. Beneficiaza de designul si tehnologia inovatoare Leitz Nexxt Series, de inalta performanta. Capseaza automat, fara niciun efort din partea utilizatorului. Capseaza pana la 20 de coli de hartie (80 gsm). Este usor de utilizat, fara efort fizic si cu o singura mana, iar intre timp poti face altceva. Performanta fiabila, utilizand reteaua de alimentare electrica. Prevazut cu Adaptor pentru priza si 200 capse e2 incluse. A se utiliza impreuna cu Capsele electrice Leitz e2, pentru o capsare perfecta, fara blocaje. 3 ani garantie si utilizare sigura certificata GS, cu conditia utilizarii Capselor electrice Leitz.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Negru
Capacitate capsare 20 coli
Garantie 3 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...