Capsator electric 10 coli 5566 WOW NeXXt roz metalizat Leitz

Cod produs: LZ55661023

Disponibil la comanda

294.26 LEI

294.26

Capsator electric, ideal pentru uz zilnic. Capseaza automat, fara niciun efort din partea utilizatorului. Beneficiaza de tehnologia inovatoare Leitz Nexxt Series si de designul unic Leitz WOW. Capseaza pana la 10 coli de hartie (80 gsm). Utilizarea usoara, cu o singura mana. Poate fi folosit oriunde, datorita alimentarii pe baza de baterii (bateriile nu sunt incluse). A se utiliza impreuna cu Capsele electrice Leitz e1, pentru o capsare perfecta, fara blocaje. Se asorteaza perfect cu celelalte produse din gama Leitz WOW. 3 ani garantie si utilizare sigura, certificata GS, cu conditia utilizarii Capselor electrice Leitz.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Roz metalizat
Capacitate capsare 10 coli
Garantie 3 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...