Capsator 73/6-12 70 coli tip cle+Öte de mare capacitate Classic HD31 argintiu Rapid

Cod produs: RA10540310

Disponibil la comanda

633.22 LEI

633.22

Clește placat cu nichel, ideal pentru ambalare. Nicovala este ajustabilă, pentru modificarea tipului de capsare. Perfect pentru oficii poștale, firme de curierat, birouri de recepție, depozite etc. Capsează până la 70 coli de hârtie (80 gsm). Corp placat cu nichel. Cu nicovală pentru capsare închisă, pentru capse de 6 până la 12 mm. Încărcare posterioară tradițională. Pentru capse 73/6, 73/8, 73/10, 73/12.65 mm adâncime de capsare. 5 ani garanție cu condiția utilizării capselor Rapid.

Brand Rapid
Material Metal
Culoare Argintiu
Capacitate capsare 70 coli
Garantie 5 ani
Capsare inchisa Da
Decapsator inclus Nu
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...