Capsator 40 coli tip cleste 5549 argintiu Leitz

Cod produs: LZ55490081

Disponibil la comanda

194.32 LEI

194.32

Capsator tip cleste de mare capacitate pentru capsare in mana, de cea mai buna calitate, cu un design modern si corp metalic rezistent. Potrivit atat pentru birou, cat si pentru casa. Capseaza pana la 40 coli de hartie (80 gsm). incarcare posterioara a magaziei de capse. 70 mm adancime de capsare. Nicovala reglabila pentru capsare inchisa si deschisa (tip cui). Se utilizeaza impreuna cu capsele Leitz Power Performance P4, 24/8, un pachet inclus. 10 ani garantie, cu conditia utilizarii capselor Leitz.

Brand Leitz
Material Metal
Culoare Argintiu
Capacitate capsare 40 coli
Garantie 10 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...