Capsator 40 coli 24/6 5523 capsare plata NeXXt albastru Leitz

Cod produs: LZ55230035

Disponibil la comanda

329.13 LEI

329.13

Capsator rezistent, ideal pentru utilizarea frecventa acasa sau la birou. Tehnologia inovativa de capsare plata va ajuta sa economisiţi pana la 30% din spaţiul de depozitare. Este realizat din metal cu carcasa de plastic, iar baza este dublata cu plastic aderent pentru a preveni zgarierea mobilierului de birou. Tehnologia patentata Direct Impact si capsele P3 (24/6, 26/6) asigura o capsare perfecta de fiecare data. Capseaza pana la 40 coli de hartie (80 gsm). Capsare fara efort si precisa, cu Tehnologia Direct Impact de la Leitz. Tehnologia inovativa de capsare plata va ajuta sa economisiţi pana la 30% din spaţiul de depozitare. Deschidere 180 ce permite capsarea tip cui. Se utilizeaza cu capsele Leitz Power Performance: P3 (24/6 sau 26/6) de pana la 30 coli, P4 (24/8 sau 26/8) de pana la 40 coli, pachet de capse inclus. A se folosi cu capsele Leitz Power Performance - mereu ascutite datorita controalelor de calitate frecvente – pentru o capsare perfecta. 10 ani garantie cu conditia utilizarii capselor Leitz

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Albastru
Capacitate capsare 40 coli
Garantie 10 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...