Capsator 30 coli Supreme Halfstrip S27 negru/rosu Rapid

Cod produs: RA5000541

Disponibil la comanda

121.74 LEI

121.74

Capsator profesional echipat cu tehnologia patentată SuperFlatClinch‚ ce reduce volumul documentelor capsate cu până la 40%. Design unic, ce facilitează atât capsarea pe birou, cât și în mână. Capsează până la 30 de coli (80 gsm). Echipat cu tehnologie patentată SuperFlatClinch‚ ce reduce volumul documentelor capsate cu până la 40%. Încărcare superioară a magaziei de capse. Capse Rapid Strong 24/6 și 26/6. 5 ani garanție cu condiția utilizării capselor Rapid.

Brand Rapid
Material Plastic
Culoare Negru rosu
Capacitate capsare 30 coli
Garantie 5 ani
Decapsator inclus Nu
Capsare tip cui Da
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...