Capsator 30 coli 24/6 tip cleste 5548 albastru Leitz

Cod produs: LZ55480033

Disponibil la comanda

130.29 LEI

130.29

Capsator tip cleste de cea mai buna calitate pentru capsare in mana, cu un design modern si corp metalic rezistent. Potrivit atat pentru birou, cat si pentru acasa. Capseaza pana la 30 coli de hartie (80 gsm). incarcare superioara a magaziei de capse. 54 mm adancime de capsare. Nicovala reglabila pentru capsare inchisa si deschisa. Se utilizeaza impreuna cu capsele Leitz Power Performance P3, 24/6 si 26/6. 10 ani garantie, cu conditia utilizarii capselor Leitz.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Albastru
Capacitate capsare 30 coli
Garantie 10 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...