Capsator 30 coli 24/6 5505 capsare plata NeXXt albastru Leitz

Cod produs: LZ55050035

Disponibil la comanda

186.53 LEI

186.53

Capseaza pana la 30 coli de hartie (80 gsm). Capsare fara efort si precisa, cu Tehnologia Direct Impact de la Leitz. Tehnologia inovativa de capsare plata va ajuta sa economisiţi pana la 30% din spaţiul de depozitare. Deschidere 180 ce permite capsarea tip cui. Capse Leitz Power Performance P3, 24/6 si 26/6, pachet de capse inclus. A se folosi cu capsele Leitz Power Performance - mereu ascutite datorita controalelor de calitate frecvente – pentru o capsare perfecta. 10 ani garantie cu conditia utilizarii capselor Leitz.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Albastru
Capacitate capsare 30 coli
Garantie 10 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...