Capsator 30 coli 24/6 5502 NeXXt rosu Leitz

Cod produs: LZ55020025

Disponibil la comanda

161.45 LEI

161.45

Capsator metalic pentru uz zilnic. Se recomanda folosirea alaturi de Capse Leitz Performance P3 24/6 si 26/6. Adancime capsare: 40 mm. Capacitate: 30 coli. Nicovala rotativa permite capsare inchisa si deschisa si deschidere 180° ce permite capsarea tip cui. Baza capsatorului este dublata cu plastic aderent pentru a preveni zgarierea mobilierului de birou.Capsarea se poate face in 3 moduri diferite (capsare inchisa, deschisa si tip cui).

Brand Leitz
Material Metal
Culoare Rosu
Capacitate capsare 30 coli
Garantie 10 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...