Capsator 25 coli 24/6 5501 NeXXt rosu Leitz

Cod produs: LZ55010025

Disponibil la comanda

64.55 LEI

64.55

Capsatorul 5501 eset un capsator de incredere, pentru uz zilnic. Capse Leitz Power Performance P3, 24/6 si 26/6. Adancime capsare: 40 mm. Capacitate: 25coli. Nicovala rotativa permite capsare inchisa si deschisa si deschidere 180° ce permite capsarea tip cui. Baza capsatorului este dublata cu plastic aderent pentru a preveni zgarierea mobilierului de birou.Capsarea se poate face in 3 moduri diferite (capsare inchisa, deschisa si tip cui)

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Rosu
Capacitate capsare 25 coli
Garantie 3 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...