Capsator 24/8+ 50 coli capsare superplata S50 negru/rosu Rapid

Cod produs: RA5000544

Disponibil la comanda

189.95 LEI

189.95

Capsator profesional echipat cu tehnologia patentata SuperFlatClinch ce reduce volumul documentelor capsate cu pana la 40%. Design unic, ce faciliteaza atat capsarea pe birou, cat si in mana. Caracteristici Capseaza pana la 50 de coli (80 gsm) Echipat cu tehnologie patentata SuperFlatClinch ce reduce volumul documentelor capsate cu pana la 40% Incarcare superioara a magaziei de capse Capse Rapid Super Strong 24/8+ si 26/8+ 5 ani garantie cu conditia utilizarii capselor Rapid

Brand Rapid
Material Metal
Culoare Negru rosu
Capacitate capsare 50 coli
Garantie 5 ani
Decapsator inclus Nu
Capsare tip cui Da
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...