Capsator 24/6 50 coli tip cleste K1 argintiu Rapid

Cod produs: RA10510601

Disponibil la comanda

236.98 LEI

236.98

Cel mai bine vândut capsator tip clește din lume și preferatul florarilor. Design clasic, atractiv, și nicovală reglabilă pentru capsare închisă sau deschisă. Ideal pentru oficii poștale, florării, magazine, recepții, firme de curierat, depozite, birou și casă. Capsează până la 50 coli de hârtie (80 gsm). Cel mai vândut capsator tip clește din lume și design clasic atractiv. Nicovală reglabilă pentru capsare închisă și deschisă. Încărcare magazie tradițională prin spate. Capse Rapid 24/6 și 24/8. 56 mm adâncime de capsare. 5 ani garanție cu condiția utilizării capselor Rapid.

Brand Rapid
Material Metal
Culoare Argintiu
Capacitate capsare 50 coli
Garantie 5 ani
Capsare inchisa Da
Decapsator inclus Nu
Capsare deschisa Da
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...