Capsator 24/6 30 coli F30 capsare plata rosu Rapid

Cod produs: RA23256502

Disponibil la comanda

88.49 LEI

88.49

Capsator ergonomic, halfstrip, cu mecanism din oțel dur pentru o capsare precisă. Echipat cu tehnologia de capsare plată, ce reduce volumul documentelor capsate cu până la 30%. Potrivit pentru casă sau birou. Capsează până la 30 coli de hârtie (80 gsm). Capsare plată ce reduce cu până la 30% spațiul necesar pentru arhivarea documentelor. De înaltă performanță, puternic și ergonomic. Încărcare ușoară, prin partea superioară. Capse Rapid Strong 24/6 și 26/6. 5 ani garanție cu condiția utilizării capselor Rapid.

Brand Rapid
Material Plastic
Culoare Rosu
Capacitate capsare 30 coli
Garantie 5 ani
Decapsator inclus Nu
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...