Capsator 24/6 30 coli F16 rosu Rapid

Cod produs: RA23810503

Disponibil la comanda

37.97 LEI

37.97

Capsator halfstrip cu mecanism din oțel dur, carcasă din plastic ABS de cea mai bună calitate și cauciuc TPE. Design modern și ergonomic. Potrivit pentru casă sau birou. Capsează până la 30 de coli (hârtie 80 gsm). Mecanismul din oțel și carcasa din plastic ABS și cauciuc TPE de calitate asigură o capsare performantă. Nicovala reglabilă permite capsarea temporară (deschisă). Încărcare ușoară a magaziei de capse, prin partea superioară. Capse Rapid Strong 24/6 și 26/6. 5 ani garanție cu condiția utilizării capselor Rapid.

Brand Rapid
Material Plastic
Culoare Rosu
Capacitate capsare 30 coli
Garantie 5 ani
Capsare inchisa Da
Decapsator inclus Nu
Capsare tip cui Da
Capsare deschisa Da
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...