Capsator 24/6 25 coli Fashion Eco negru Rapid

Cod produs: RA24812701

Disponibil la comanda

99.51 LEI

99.51

Capsator ecologic, fabricat din plastic 100% reciclat post-consum. Echipat cu tehnologia patentată SuperFlatClinch‚ ce reduce volumul documentelor capsate cu până la 40%. Capsează până la 25 coli de hârtie (80 gsm). Realizat din plastic 100% reciclat post-consum. Tehnologie patentată SuperFlatClinch, ce reduce cu până la 40% spațiul necesar pentru arhivarea documentelor. Încărcare ușoară, prin partea superioară. Capse 24/6 și 26/6 Rapid Strong. 5 ani garanție cu condiția utilizării capselor Rapid.

Brand Rapid
Material Plastic
Culoare Negru
Capacitate capsare 25 coli
Garantie 5 ani
Capsare inchisa Da
Decapsator inclus Nu
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...