Capsator 170 coli Duax capsare plata argintiu Rapid

Cod produs: RA21698301

Disponibil la comanda

2647.4 LEI

2647.4

Capsator de mare capacitate revoluționar, cu tehnologia unică DUAX®, ce permite utilizarea unui singur tip de capsă pentru 2 sau 170 coli, prin sistemul de perforare a capsei în exces. Capsarea plată reduce volumul documentelor cu până la 30%. Ideal pentru uz zilnic la birou.Capsează până la 170 coli de hârtie (80 gsm). Tehnologie patentată DUAX®, ce permite capsarea a 2 până la 170 coli cu același tip de capsă. 1 singur tip de capsă pentru 2 până la 170 coli. Pentru capse DUAX. Mecanism de încărcare frontală, comod. 5 ani garanție cu condiția utilizării capselor Rapid DUAX.

Brand Rapid
Material Metal
Culoare Argintiu
Capacitate capsare 170 coli
Garantie 5 ani
Capsare inchisa Da
Decapsator inclus Nu
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...