Capsator 120 coli 25/10 5553 capsare plata gri-á Leitz

Cod produs: LZ55530084

Disponibil la comanda

1994.48 LEI

1994.48

Capsator de mare capacitate cu capsa plata, pentru uz profesional. Prevazut ccu indicator pentru incarcarea magaziei de capse. Ideal pentru oficii postale, receptii si birouri. Capseaza pana la 120 coli de hartie (80 gsm). Tehnologia Flat Clinch utilizata pentru o arhivare compacta. Indicator pentru a semnala golirea magaziei de capse. Mecanism de incarcare frontala, comod. Pentru capse 23/15XL. 10 ani garantie cu conditia utilizarii capselor Leitz.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Gri
Capacitate capsare 120 coli
Garantie 10 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...