Capsator 10 coli nr 10 Mini 5528 Wow NeXXt alb perla Leitz

Cod produs: LZ55281001

Disponibil la comanda

104.07 LEI

104.07

Capseaza pana la 10 coli de hartie (80 gsm). Capsare perfecta cu Tehnologia Direct Impact. Deschidere 180° permite capsarea tip cui. Se completeaza perfect cu celelalte accesorii din gama Leitz WOW. Capse Leitz Power Performance P2, Nr. 10, pachet de capse inclus. Decapsator integrat.Compact, ideal pentru utilizare atunci cand sunteti in miscare. A se folosi cu capsele Leitz Power Performance - mereu ascutite datorita controalelor de calitate frecvente – pentru o capsare perfecta.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Alb perla
Capacitate capsare 10 coli
Garantie 10 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...