Capsator 10 coli nr 10 5517 NeXXt negru Leitz

Cod produs: LZ55170095

Disponibil la comanda

28.17 LEI

28.17

Capseaza pana la 10 coli de hartie (80 gsm). Capsare perfecta cu Tehnologia Direct Impact. Decapsator integrat, mereu la indemana. Deschidere 180 ce permite capsarea tip cui. Capse Leitz Power Performance P2, Nr. 10. Dimensiune compacta, ideal pentru folosirea capsatorului atunci cand esti in miscare. 3 ani garantie cu conditia utilizarii capselor Leitz. A se folosi cu capsele Leitz Power Performance - mereu ascutite datorita controalelor de calitate frecvente – pentru o capsare perfecta.

Brand Leitz
Material Plastic
Culoare Negru
Capacitate capsare 10 coli
Garantie 3 ani
Categorie Accesorii pentru birou
Subcategorie Capsatoare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...