Biblioraft plastifiat 75mm ColourBreeze albastru Esselte

Cod produs: ES626504

Disponibil la comanda

29.69 LEI

29.69

Biblioraft rezistent cu mecanismul No.1 Power, intr-o culoare fresh cu un design Colour'Ice marca Esselte. Creat pentru a indeplini nevoile zilnice de arhivare, cu o capacitate de 500 coli A4. Mecanismul unic No.1 asigura o performanta superioara. Mecanismul durabil din metal ajuta la o arhivare facila, totodata ajutand si la o dezarhivare la fel de facila. Detaliile practice ca si mecanismul de siguranta sau marginile ranforsate protejeaza documentele tale zilnic. Ofera-i biroului tau un nou look, mai fresh.

Brand Esselte
Material Dublu plastifiat
Culoare Albastru ice
Format A4
Garantie 3 ani
Latime 75mm
Mecanism No.1
Suprafata Mata
Capacitate indosariere 500 coli
Categorie Organizare si arhivare
Subcategorie Bibliorafturi

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...