Biblioraft plastifiat 50mm Standard bleu Esselte

Cod produs: ES231041

Disponibil la comanda

30.24 LEI

30.24

Biblioraft de calitate, pentru o utilizare fara probleme, pe termen lung.Prevazut cu un mecanism imbunatatit, cu o forta mai mare de inchidere si o precizie sporita.Beneficiaza de caracteristici noi si inovative, precum forma ergonomica a mecanismului care permite o manevrare mai facila.Design cu stil si materiale de calitate: carton rezistent si plastifiat cu polipropilena, atat pe interior, cat si la exterior.Cu margini ranforsate metalic si orificiu de prindere metalic pe cotor pentru o manevrare mai usoara.

Brand Esselte
Material Dublu plastifiat
Culoare Albastru deschis
Format A4
Garantie 3 ani
Latime 50mm
Mecanism No.1
Suprafata Mata
Capacitate indosariere 350 coli
Categorie Organizare si arhivare
Subcategorie Bibliorafturi

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...