Banda adeziva cu insertie bidirectionala 50mmx50m Tesa

Cod produs: TS459150

Disponibil la comanda

68.44 LEI

68.44

Tesa 4591 este o banda cu filament bidirecțional de uz general pe baza de filamente de sticla laminate pe folie de poliester. Banda este utilizata pentru aplicații de impachetare industriala, paletizare și fixare. Tesa 4591 combina rezistența la intindere longitudinala puternica cu alungirea foarte mica. Sistemul de adeziv din cauciuc sintetic asigura o legatura sigura pe diferite substraturi, chiar și pe suprafețe nepolare, cum ar fi PE și PP. Tesa 4591 are o aderența foarte ridicata și un timp de ședere scurt inainte de a atinge puterea finala de adeziv. Banda ofera, de asemenea, o aderența excelenta la o varietate de suprafețe de carton ondulat și solid. Tesa 4591 este rezistent la rupere.

Brand Tesa
Culoare Transparent
Adeziv Cauciuc sintetic
Dimensiune 50 x 50
Categorie Ambalare si marcare
Subcategorie Banda adeziva izolatii si marcare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...