Masina de legat GBC CombBind C200, manuala, pentru spire din plastic, 20 coli, negru GBC

Cod produs: GBC4401845

Disponibil la comanda

1398.29 LEI

1398.29

Legarea documentelor nu a fost niciodată mai simplă. Mașina de legat CombBind® C200 este ideală pentru un volum mediu de documente și pentru utilizarea la comun. Combină o capacitate de perforare de până la 20 coli hârtie (80gsm) cu capacitatea de legare de până la 330 coli folosind șină de legare de 38mm. Ușor de perforat documentele, conține indicatori de aliniere a hârtiei. Alege culorile codate ProCombs pentru productivitate maximă.

Brand GBC
Garantie 2 ani
Culoare Negru
Gramaj 5,29kg
Dimensiune 340 x 130 x 395
Categorie Tehnica de birou
Subcategorie Aparate de indosariat

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...