Aparat indosariat Galaxy Manual Wire Fellowes

Cod produs: FE5622401*

Disponibil la comanda

3510.1 LEI

3510.1

Aparat de indosariat manual cu inele metalice. Control reglabil al inchiderii spiralei. Selectie a capacitatii de perforare pentru documentele A4 si A5. Tava de depozitare pentru consumabile, cu sistem patentat de masurare a inelelor si a documentelor. Kit de baza inclus pentru 20 documente. Capacitate de perforare: 20 coli. Capacitate de indosariere: 130 coli. Diametru maxim spirala: 14 mm. Greutate: 9,9 kg. Dimensiuni: 154 x 514 x 452 mm.

Brand Fellowes
Material Plastic
Spira Metal
Garantie 2 ani
Capacitate perforare 20 coli
Tip Manual
Format A4
Capacitate indosariere 130 coli
Categorie Tehnica de birou
Subcategorie Aparate de indosariat

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...