Aparat de indosariat Impressbind 280 Leitz

Cod produs: LZ73880000

Disponibil la comanda

6813.54 LEI

6813.54

Echipament profesional pentru legat, oferind cea mai rapida si usoara solutie pentru o legare perfecta. Fixare de durata si rezistenta a colilor, datorita sistemului de legare pe canal. Se poate redeschide pentru a modifica continutul. Cea mai rapida si usoara solutie pentru legarea a maxim 280 de coli. Foarte usor de utilizat, nu este necesara perforarea documentelor - insereaza documentele in coperta si apasa levierul. Dotat cu sistem de masurare a grosimii documentului, ce indica dimensiunea corecta a copertii (3.5 - 28 mm). Sunt necesare maxim 3 apasari ale levierului - ledul verde indica incheierea procesului de legare. Desfacerea documentelor este posibila cu ajutorul Dispozitivului Leitz pentru desfacerea documentelor legate cod 73890000. Dimensiuni reduse si depozitare usoara. 3 ani garantie. Certificat GS. O gama larga de coperti perfecte pentru prezentare, de la 15 pana la maxim 280 de coli.

Brand Leitz
Material Plastic
Tip Manual
Format A4
Capacitate indosariere 280 coli
Culoare Albastru
Greutate 23.5 kg
Categorie Tehnica de birou
Subcategorie Aparate de indosariat

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...