Presenter Kensington PowerPointer, reincarcabil, conexiune wireless, laser digital, 15 m, argintiu Kensington

Cod produs: K75241EU

Disponibil la comanda

308.61 LEI

308.61

Telecomanda de prezentare PowerPointer cu indicator virtual cu laser este perfectă pentru întâlniri și prezentări online. Nu este necesar să instalați niciun software pentru a utiliza caracteristici precum indicatorul laser virtual, stiloul de marcare și modurile de ecran alb / negru, deoarece acestea sunt deja integrate în Microsoft® PowerPoint®. Acum, toată lumea din cameră și din apel poate vedea indicatorul, exact așa cum se intenționează. mcOS, Windows

Brand Kensington
Culoare Argintiu
Categorie Comunicare si prezentare
Subcategorie Accesorii pentru prezentare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...