Presenter Kensington Expert, conexiune wireless, control cursor, laser verde, 45 m, negru Kensington

Cod produs: K72426EU

Disponibil la comanda

559.69 LEI

559.69

Profesioniștii pot lua controlul folosind Presenter Expert. Câteodată nu sunt de ajuns doar indicațiile pe care le poți oferi cu pointerul. Cu un simplu buton poți jongla acum între prezentare și controlul cursorului pentru a-ți face ideile mai bine înțelese. Receiverul wireless 2.4GHz este convenient încorporat în presenter, așa că nu trebuie să-ți faci griji pentru interferențele dispozitivului. Fă-ți cunoscut punctul de vedere cu laserul verde, care este de 10 ori mai luminos decât laserul roșu, ideal pentru camerele mari și monitoare LED/LCD. Windows 8, Windows 10, macOS X 10.11

Brand Kensington
Culoare Negru
Categorie Comunicare si prezentare
Subcategorie Accesorii pentru prezentare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...