Presenter Kensington, conexiune wireless, laser rosu, 20 m, negru Kensington

Cod produs: 33374EU

Disponibil la comanda

340.1 LEI

340.1

Profesioniștii se bazează mereu pe Kensington pentru a avea în control prezentările lor. Cu o conexiune wireless sigură și butoane de control intuitive, acest presenter îți permite să te axezi pe ce contează cel mai mult - o prezentare de efect. Dotat cu 4 butone pentru înainte și înapoi pentru slide-urile tale PowerPoint® or Keynote®, în timp ce celelalte 2 butoane sunt pentru blocarea ecranului și laser pointer roșu. Receiverul wireless 2.4GHz este convenient încorporat în presenter, așa că nu trebuie să-ți faci griji pentru interferențele dispozitivului. Vista, Windows 7, XP, Windows 8, Windows 10, macOS X 10.11

Brand Kensington
Culoare Negru
Garantie 2 ani
Categorie Comunicare si prezentare
Subcategorie Accesorii pentru prezentare

Livrare

Asiguram livrarea comenzilor doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de expediere va fi confirmat de un consultant Office Supply pentru fiecare comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de modul de efectuare a platii.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si in celelalte localitati pentru comenzi mai mari de 300 lei cu TVA si ajung la tine in 48 de ore dupa confirmarea comenzii de catre un consultant Office Supply. Comenzile sub aceasta valoare au un cost fix de 18 lei.

In cazul in care comanda nu poate ajunge in termenul stabilit, vei fi contactat de un consultant si ti se va comunica noul termen de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Office Supply.

...